Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2014 Demà entra en vigor l'horari d'hiver del servei d'autobús nocturn municipal

Demà entra en vigor l'horari d'hiver del servei d'autobús nocturn municipal

Demà entra en vigor l'horari d'hiver del servei d'autobús nocturn municipal

L’EMT preveu també un ajust horari a totes les línies
01/10/2014

L’horari d’hivern del servei nocturn de l’autobús urbà públic entrarà en vigor demà, dia 2 d’octubre. Les línies 71, 72 i 73, que durant l’estiu ofereixen servei les nits de dijous, divendres i dissabtes, passen a l’hivern a donar servei només divendres i dissabtes.

Cal recordar que l’any 2013 es va reestructurar el servei de les línies nocturnes, d'acord amb la demanda, amb recorreguts més ràpids i mantenint la cobertura territorial amb un nou servei nocturn fins a Les Gavarres.

D’altra banda, i a partir del pròxim 13 d’octubre, l'EMT té previst petits canvis en els horaris de totes les línies d’autobús per ajustar-les al temps real de recorregut. Aquest reajust, més acord amb el temps real que empra l’autobús en fer el trajecte, ha estat possible gràcies al Sistema d'Ajuda a l’Explotació (SAE), una eina informàtica basada amb localització GPS a tots els autobusos que controla l'horari de pas real del vehicle per la parada. Permet també controlar sense informació del conductor qualsevol incidència, avaria, etc. que pugui sorgir i la comunicació bidireccional per avisar de talls de circulació, canvis de recorregut, etc. Igualment, el sistema SAE facilita una millor informació al client via telefònica sobre la situació d’un vehicle que no arriba a la parada.

Tanmateix, una altra millora prevista del servei és una nova parada per a la L-54 en Tarradelles, 4 en Bonavista.

Podeu consultar en aquest enllaç la web de l'EMT

Segells de reconeixement d’administració oberta