Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2014 "Fem el carrer més nostre" amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

"Fem el carrer més nostre" amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

"Fem el carrer més nostre" amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Des d’avui i fins dilluns vinent s’organitzen un seguit d’activitats a la Rambla Nova
22/09/2014

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que s’organitza cada any a tot Catalunya, arriba també a Tarragona des d’avui i fins al pròxim 29 de setembre amb tot tipus d’activitats a la Rambla Nova; així com una proposta de mobilitat relacionada amb les festes, per agilitzar el moviment dels tarragonins i tarragonines.

D’una banda, les activitats programades són:

- 23 de setembre. Jornada de bus urbà gratuït, coincidint amb el dia de Santa Tecla.
- 24, 25 i 26 de setembre (de 10 a 14 h i de 16 a 19 h). Passeig central de la Rambla Nova, entre la plaça Imperial Tàrraco i els carrers de Pare Palau i de l’Enginyer Cabestany:
• Parc infantil de trànsit del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya
• Exposició i proves de vehicles ecològics
• Simuladors de conducció segura Honda
El dimecres 24 de setembre a les 11.30 h a la Rambla Nova, la tinent d’alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, inaugurarà l’espai.
- 30 de setembre. Cursa de transports interurbana, que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’ATM juntament amb l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP).

L’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’ATM de la Generalitat, organitzen cada any una setmana d’activitats per a la promoció de noves formes de mobilitat i, així, alleugerir el domini absolut del cotxe particular en favor d’un transport més sostenible. La Setmana de la Mobilitat té com a principals objectius: impulsar l’ús de mitjans de transport sostenibles, potenciar el retrobament de la ciutadania amb la seva ciutat, reflexionar i sensibilitzar sobre els impactes ambientals del transport.

Segells de reconeixement d’administració oberta