Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2014 L’Empresa Municipal de Transports millora la informació a l'usuari

L’Empresa Municipal de Transports millora la informació a l'usuari

L’Empresa Municipal de Transports millora la informació a l'usuari

S'ha creat un nou disseny i s'ha potenciat la senyalització a les parades i marquesines
09/07/2014

 

Amb aquesta iniciativa l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) continua treballant per fomentar l’ús del transport públic urbà, millorant la informació amb criteris d’utilitat per als usuaris habituals i pensant en la possibilitat d’accés de clients potencials.

Amb la creença que el transport públic arriba a la seva plena efectivitat i eficàcia si tots els clients (habituals i potencials) poden conèixer amb facilitat com fer-lo servir, s’ha creat un nou disseny gràfic i una nova concepció de la informació per tal que sigui més senzill el seu ús. Així, s’han editat unes guies d’horaris de butxaca que agrupen línies per sectors o àmbits, per tal d’evitar editar un fulletó per línia, i que ofereixen una visió més global del servei. Igualment es potencia la senyalització a les parades i marquesines fent-la més clara i visible.

Aquestes actuacions completen el ventall d’eines d’informació que ja ofereix l’EMT a través de la seva pàgina web o telefònicament, per tal de garantir que totes les categories d’usuaris estan cobertes.

La millora de la informació a l’usuari forma part del conjunt de mesures contemplades dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST) per al foment del transport públic i dels objectius de qualitat del servei de la mateixa EMT; que alhora contribueix a una mobilitat urbana més ràpida, de qualitat i sostenible, amb un servei públic de qualitat i amb totes aquestes mesures, adaptat als temps actuals.

Segells de reconeixement d’administració oberta