Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2014 L’EMT reprèn les línies L4 i L42 per l'inici del curs escolar a partir de dilluns

L’EMT reprèn les línies L4 i L42 per l'inici del curs escolar a partir de dilluns

L’EMT reprèn les línies L4 i L42 per l'inici del curs escolar a partir de dilluns

El 15 de setembre entren en funcionament de nou els horaris d’autobús que s’adapten a les entrades i sortides dels centres educatius.
12/09/2014

 

Es tracta de les línies L41, que enllaça l’estació de trens amb la Zona educacional i la L42, que dóna servei al Complex Educatiu (antiga universitat laboral). D’aquesta manera, l’EMT ajusta el seu servei per ser una opció real a les exigències de mobilitat dels tarragonins i tarragonines, que ha merescut les certificacions de qualitat ISO 9001 i ISO 13816 en dues de les seves línies.

Cal recordar que, des del passat mes de juliol, l’EMT ha modificat amb un nou disseny la informació a marquesines i parades fent-la més clara i visible per tal que sigui més senzill el seu ús. Igualment, es van editar unes guies d’horaris de butxaca que agrupen línies per sectors o àmbits per tal d’evitar editar un fullet per línia i que ofereixen una visió més global del servei.

Aquestes actuacions completen el ventall d’eines d’informació que ja ofereix l’EMT a través de la seva pàgina web o telefònicament, per tal de garantir que totes les categories d’usuaris estan cobertes.

La millora de la informació a l’usuari forma part del conjunt de mesures contemplades dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST) per al foment del transport públic i dels objectius de qualitat del servei de la pròpia EMT i que contribueix a una mobilitat urbana més ràpida, de qualitat i sostenible, amb un servei públic adaptat als temps actuals.

Web EMT: emtanemambtu.cat/

Segells de reconeixement d’administració oberta