Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2014 L'Alcalde Ballesteros signa un conveni amb Renfe Viajeros que oferirà descomptes de fins a un 30%

L'Alcalde Ballesteros signa un conveni amb Renfe Viajeros que oferirà descomptes de fins a un 30%

L'Alcalde Ballesteros signa un conveni amb Renfe Viajeros que oferirà descomptes de fins a un 30%

Podran beneficiar-se els usuaris de l'AVE, Avant o Àlvia que viatgin a Tarragona per participar en congressos o esdeveniments de negocis.
24/01/2014

 


L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros, que permetrà avantatges als usuaris de la línia d’Alta Velocitat entre Madrid i Camp de Tarragona.

L’acord, que s’emmarca en la campanya d’aposta pel turisme de negocis amb el qual està treballant el Tarragona Convention Bureau (TCB), contempla l’aplicació de descomptes de fins a un 30% per als congressistes que viatgin en AVE, Avant o Àlvia amb destinació a Tarragona per tal de participar en algun congrés o esdeveniment de negocis. Paral·lelament, el TCB es compromet a promocionar i publicitar els serveis de Renfe com a mitjà de transport, en totes les activitats que es duguin a terme a través de l’oficina de Congressos.

D’altra banda, aprofitant la bona entesa entre Renfe Viajeros i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), s’ha obert una nova línia de col·laboració per impulsar paquets d’escapades de cap de setmana amb pernoctacions a Tarragona (citybreaks) i, alhora, promocionar els viatges coincidint amb les principals activitats culturals que se celebren a Tarragona, com ara Tàrraco Viva, Tarragona Història Viva o Tarragona Ciutat de Castells, entre d’altres.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta