Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2015 Afectacions en el trànsit amb motiu de l'asfaltat de diversos carrers de la ciutat

Afectacions en el trànsit amb motiu de l'asfaltat de diversos carrers de la ciutat

Afectacions en el trànsit amb motiu de l'asfaltat de diversos carrers de la ciutat

Dilluns comencen els treballs
22/10/2015


Del 26 al 30 d’octubre s’executaran treballs d’asfaltat a diverses zones de la ciutat, per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit i aparcaments als carrers següents:
 

  1. S’adaptaran les voreres i es construiran embornals al pas elevat del carrer Francolí; es permetrà el pas del trànsit dels vehicles que accedeixen al carrer des de la T-11, mentre que els vehicles que vénen de l’interior del barri es desviaran cap al barri Riuclar.
  2. S’executarà la pavimentació i senyalització horitzontal a l’avinguda del Mediterrani; estarà prohibit estacionar vehicles en el tram de carrer afectat i s’organitzarà alternativament el pas de vehicles i autobusos.
  3. S’executarà la pavimentació i senyalització horitzontal al carrer de la Baixa Garrotxa; estarà prohibit estacionar vehicles en el tram de carrer afectat i s’organitzarà alternativament el pas de vehicles i autobusos.
  4. Divendres 23 d’octubre, de les 14 a les 19 hores, s’asfaltarà el pas elevat del carrer Fra Antoni Cardona i Grau. Atesa la poca amplada del carrer es tallarà el pas del trànsit en aquest punt mentre durin les obres. Es facilitarà l’entrada i sortida dels veïns als pàrquings i es col·locaran cons per a impedir el gir a esquerra d’accés al carrer.
Segells de reconeixement d’administració oberta