Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2015 Dispositiu de trànsit i reforç dels servei de l'EMT amb motiu del partit Nàstic-S.D.Huesca

Dispositiu de trànsit i reforç dels servei de l'EMT amb motiu del partit Nàstic-S.D.Huesca

Dispositiu de trànsit i reforç dels servei de l'EMT amb motiu del partit Nàstic-S.D.Huesca

Diumenge 31 també també tindrà lloc, durant el matí, la XXVI Pujada al Llorito de l'ONCE
29/05/2015

Dispositiu amb motiu de la XXVI Pujada al Llorito

El diumenge 31 de maig se celebra la 26a edició de la Pujada al Llorito de la ONCE. L’hora d’inici és les 8 del matí i està prevista la finalització a les 10 del matí, aproximadament.

L’itinerari és:
Port esportiu, Passeig Marítim Rafael de Casanovas - Platja del Miracle – Pont d'Armes - Passeig Marítim Rafael de Casanovas - Platja Arrabassada - Vileta de Mar – Josep Ras Claravalls- Via Augusta – Rotonda Savinosa (rotonda Balco) carretera del Llorito - Santuari del Llorito.

El dispositiu de la Guàrdia Urbana s’iniciarà a les 8 del matí, quedaran tallats al trànsit el Passeig Marítim tram del Port Esportiu fins Platja Miracle. Accés alternatiu a la zona per Pere Martell, Trafalgar o Moll de costa.

A les 8.45h el tall del Passeig Marítim s’ampliarà fins a la Platja de l’Arrabassada i també es tallarà al trànsit la resta del recorregut: Via Augusta de la Rotonda de accés a Cr. J.V.Foix fins a Rotonda de la Savinosa, accés al camp del Nàstic per Via Augusta procedent des de centre de ciutat, Ctra. al Llorito i tall de la Ctra. A-7 sortida 1164 Via Augusta, procedent de Barcelona i procedent de Tarragona, accés alternatiu per sortida del Cementeri o sortida núm. 240 a Valls.

El trànsit s’anirà restablint gradualment amb el pas de la cua de la cursa.

Dispositiu amb motiu del partit Nàstic – Huesca

Amb motiu del partit de futbol del Nàstic i el Huesca que es disputarà aquest diumenge 31 de maig al Nou Estadi i que preveu una gran afluència de persones i vehicles, la Guàrdia Urbana posarà en marxa el següent dispositiu de trànsit:

S’iniciarà a les 10 del matí i el de sortida quinze minuts abans del final del partit i s’allargarà fins que el trànsit quedi normalitzat. L’objectiu és assegurar la fluïdesa del trànsit, evitar els estacionaments indeguts i garantir la seguretat viària a les immediacions del camp de futbol, per això:

• Es recorda la prohibició d’estacionar damunt de voreres i en passos de vianants al Camí de l’Ermita de la Salut ambdós costats. Si no es respecten aquestes prohibicions, s’impedeix la lliure circulació de vehicles i, en cas de necessitat, els vehicles d’emergència tindrien greus dificultats per accedir a la zona.

• En el dispositiu d’entrada, els agents es situaran als accessos dels estacionaments per controlar-ne l’aforament i, a mesura que es vagin omplint, senyalitzar-ho i dirigir el trànsit cap a altres zones habilitades.

• El Camí del Nàstic s’ha condicionat amb vorera i pas de vianants per facilitar l’accés a l’Estadi a peu des del carrer J.V. Foix, també s’han arreglat els accessos al solar situat al carrer Narcís Oller per ser utilitzat com aparcament de vehicles.

• En el dispositiu de sortida, s’habilitaran carrils de sortida addicionals al Camí de la Budallera, i al carrer J.V. Foix i es tallarà la sortida 1164 Via Augusta de l’A7 en els dos sentits.

Es recomana l’ús del transport públic per accedir a l’estadi i fer-ho amb suficient antelació.

Durant els partits al Nou Estadi, l’EMT incrementa les seves línies d’autobús i reforça el servei per l’anada i la tornada. Les línies 11, 22, 3, 5 6 i 34 tenen un itinerari especial, que s’inicia una hora abans del començament del partit.

Més informació: www.emtanemambtu.cat

Dispositiu celebració possible ascens Nàstic

En el cas que el Nàstic aconsegueixi l’ascens a 2a Divisió A, el dispositiu previst per a la celebració de l’ascens a l’Ajuntament s’iniciarà a les 19h quan els jugadors i l’equip tècnic i directiu surti de l’Estadi amb els busos direcció Plaça de la Font. Hi haurà afectacions puntuals de trànsit a Via Augusta, Rambla Vella, Cos del Bou i Portalet.

Es prohibirà l’estacionament a la Rambla Vella i al carrer Sant Domènec i, segons l’afluència de públic, es podrà tallar al trànsit la Rambla Vella.

Segells de reconeixement d’administració oberta