Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2015 Dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

L'horari d'obertura del cementiri durant tota la setmana i fins al 2 de novembre serà continuat de 9 a 19 h.
29/10/2015


El dispositiu intensiu de regulació del trànsit d'enguany, amb motiu de la Diada de Tots Sants, s'establirà durant el cap de setmana i fins al 2 de novembre. Des del 24 d’octubre ja s’estan duent a terme restriccions d'estacionament a l'esplanada de davant del cementiri per les parades de venda de flors.

Estacionament
Per a l’estacionament, s’habilitarà, com cada any, el tram del Camí del Cementiri entre la rodona del carrer Les Arcades (accés a l'A-7) i la rodona del cementiri (porta posterior del recinte). Aquesta habilitació consistirà a permetre quatre línies d’estacionament en tots dos sentits de la marxa per a les visites al cementiri. Com també és habitual, l'esplanada d'estacionament de davant quedarà anul·lada i reservada per a les parades de flors, taxis i estacionament de discapacitats.

Trànsit
Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte de l'ordenació normal.

Es recomana anar a peu o en transport públic. En aquest cas l’Empresa Municipal de Transports (EMT), es doblarà el servei de la línia 6 els dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

En cas de desplaçament en transport privat es recomanen els següents itineraris: Per als vehicles que arribin per la carretera TP-2031 des de Sant Pere i Sant Pau l'accés està previst a través del carrer Fra Antoni Cardona i Grau, carrer Les Arcades i Camí del Cementiri (per sota de l'autovia A-7). Per la resta de vehicles que arribaran per l'avinguda Catalunya, l'accés serà a través de l'avinguda Maria Cristina, i Camí del Cementiri (també per sota de l'autovia A-7).

Horari del cementiri
L'horari d'obertura durant tota la setmana i fins al 2 de novembre serà continuat de 9 a 19 h.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta