Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament presenta el Manifest en defensa de les millores ferroviàries

L’Ajuntament presenta el Manifest en defensa de les millores ferroviàries

L’Ajuntament presenta el Manifest en defensa de les millores ferroviàries

Demà l’Alcalde donarà el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures amb la presentació del document a les entitats tarragonines.
04/02/2015

 

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, es reunirà demà amb les entitats de la ciutat per presentar el Manifest en Defensa de les millores ferroviàries a Tarragona i propostes d’accions. L’acte serà a les 6 de la tarda a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació (Av. Ramón i Cajal, 70) i comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo.

En el darrer Plenari tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció en defensa de les millores ferroviàries per Tarragona. L’acord recollia les demandes de la ciutat pel que fa a les millores en el transport de mercaderies i viatgers i la connexió amb les principals ciutats i centres de negoci espanyols i europeus. L’Ajuntament ha acordat que aquesta moció esdevingui un manifest al qual li doni suport tota la societat civil tarragonina.

Demà l’Alcalde donarà el tret de sortida a la campanya de recollida de signatures amb la presentació del document a les entitats tarragonines. L’adhesió, a través de la signatura, també podrà fer-se en línia en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta