Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2015 Les obres del carrer Colom ja estan en marxa

Les obres del carrer Colom ja estan en marxa

Les obres del carrer Colom ja estan en marxa

Els autobusos municipals hi circularan a partir del 22 de desembre.
03/12/2014

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha visitat aquest matí les obres d’adequació del carrer Colom que s’han iniciat aquesta setmana i que estaran enllestides abans de les festes de Nadal. A més, el proper dia 22 de desembre ja hi tornaran a circular cinc línies d’autobusos de l’Empresa Municipal de Transports que es van desviar amb motiu de les obres (que són la línia 3, línia 30, línia 6, línia 54 i la línia 22).

 

L’Ajuntament i la constructora han arribat a un acord perquè es reprenguin les obres i ja no s’aturin fins a la seva finalització i, en els pressupostos municipals del 2015 i el 2016, hi haurà les partides pressupostàries necessàries per al seu finançament.

 

Durant els propers dies al carrer Colom es duran a terme les següents actuacions: l’asfaltat del carrer, la pavimentació de la vorera, la senyalització de l’entorn, la senyalització del terra per indicar el carril bus i, al mateix temps, com en altres punts de la ciutat, la instal·lació de l’enllumenat de Nadal. A més, un dels dos pessebres que cada any realitza la Brigada Municipal en un punt de la ciutat, enguany estarà ubicat al carrer Colom (a l'alçada amb el carrer Reding).

Segells de reconeixement d’administració oberta