Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Actuació a la Rambla de St. Pere i St. Pau per pacificar el trànsit i millorar la seguretat

Actuació a la Rambla de St. Pere i St. Pau per pacificar el trànsit i millorar la seguretat

Actuació a la Rambla de St. Pere i St. Pau per pacificar el trànsit i millorar la seguretat

Les tasques de millora de la mobilitat a peu, destacades l'any 2015, segueixen aquest any d'acord amb els objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUST)
11/02/2016

 

Recentment s'ha dut a terme a la Rambla de Sant Pere i Sant Pau una actuació per tal de pacificar el trànsit i millorar la seguretat en les cruïlles, tant de la mateixa Rambla amb el bloc Europa com respecte l’escola de Sant Pere i Sant Pau.

L'actuació ha consistit a canviar en les esmenades cruïlles els senyals de cedir el pas per STOP, tant verticalment com horitzontalment, i la instal·lació d’un coixí berlinès abans d’aquestes cruïlles amb la corresponent senyalització vertical i horitzontal. També s'ha fet el mateix canvi de senyalització, a la cruïlla de la Rambla amb el bloc de Sant Tomàs i l’església. Finalment, s’han repintat 7 passos de vianants, s’han instal·lat 9 senyals de passos de vianants i s’ha renovat la senyalització horitzontalment (cediu el pas, fletxes...)

Segells de reconeixement d’administració oberta