Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis de 2016

Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis de 2016

Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis de 2016

Els Reis Mags d’Orient arribaran per via marítima, al Serrallo. La Cavalcada comportarà restriccions importants de trànsit en tot el recorregut.
Dispositiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis de 2016 Plànol del recorregut de la Cavalcada de Reis 2016
04/01/2016

 

Els Reis Mags d’Orient arribaran demà a la tarda, a les 18.15 h, per via marítima, al Serrallo. Per aquest motiu, la Cavalcada de Reis comportarà restriccions importants de trànsit en tot el recorregut.

Avui, a partir de les 20 h, ja es fan prohibicions d'estacionament en tots els trams de pas de la Cavalcada. Durant la nit es retiraran els vehicles (cotxes i motos) que hagin quedat als punts del recorregut.

A partir de demà, hi haurà les modificacions següents:

A la zona de l’estació, únicament hi podran accedir veïns, viatgers de l’estació de tren i aparcaments mentre sigui possible.

A la zona del Serrallo, es podrà sortir pel passeig de la Independència amb carrer Trafalgar.

A la zona dels voltants del carrer Reial també hi haurà dificultats importants d’accés i sortida fins que la cua de la Cavalcada no hagi arribat a la Rambla Nova.

A la zona de la Rambla Vella:

  • Es desviarà el trànsit per passeig de Sant Antoni, passeig Torroja, av. Maria Cristina, av. Catalunya. S'hi instal·laran semàfors al passeig Torroja perquè a les corbes hi poden passar autobusos.

 

Els accessos a l'Hospital de Santa Tecla es podran fer per la via de l'Imperi Romà a la Rambla Vella. S'hi establirà un carril reservat per a urgències.

 

Consulteu totes les alteracions de trànsit en aquest enllaç.

Si heu d'agafar el bus, cal que doneu un cop d'ull a les afectacions de les línies de l'EMT.

Segells de reconeixement d’administració oberta