Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Dispositiu especial de trànsit per a la festivitat de Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit per a la festivitat de Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit per a la festivitat de Tots Sants

Horaris d'obertura del Cementiri, de venda de flors i castanyes i reforços del transport públic
24/10/2016


Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, la Guàrdia Urbana ha previst un dispositiu especial en els accessos al Cementiri els dies 29, 30, 31 d'octubre i 1 de novembre, per tal de facilitar la mobilitat, inclosa la dels vianants.

El dispositiu es concreta de la següent manera:

  • Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l'ordenació normal.
  • L'esplanada d'aparcament del davant de la porta principal del Cementiri quedarà reservada per a les parades de venda de flors i per a zona d'aparcament per a discapacitats, taxis i descàrrega de passatgers d'avançada edat o amb mobilitat reduïda.
  • En el vial del túnel que creua er sota l'autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades (part del darrere del dipòsit de vehicles) i la rotonda del nou aparcament de dissuasió, es permetran 4 línies d'estacionament per a les visites al Cementiri.


Podeu descarregar-vos el plànol d'afectacions en aquest enllaç.

S'ha de tenir en compte que el recorregut de la Bicicletada Popular del dia 30 d'octubre pels  carrers Av. Catalunya (sentit pujada), av. Maria Cristina, passeig Torroja i Camí de la Cuixa, en horari de 10.15 a 11.30 h aproximadament, podrà afectar els accessos al Cementeri, per la qual cosa es recomana evitar accedir en aquest horari.

 

Servei especial de transport públic

Respecte als reforços del servei de la línia 6 de transport públic, podeu consultar els horaris en aquest enllaç a la web de l'Empresa Municipal de Transports.

Horaris de venda de flors i castanyes

  • Les parades de flors instal·lades a l'esplanada davant del Cementiri estaran obertes dels del dilluns dia 24 d'octubre fins al dimecres 2 de novembre de 2016, ambdós inclosos, en horari de 9 fins al tancament del Cementiri.
  • Les parades de castanyes estaran instal·lades des del dimarts dia 25 d'octubre fins al dimecres dia 2 de novembre de 2016, ambdós inclosos, en horari de 9 a 23 hores.


Horaris d'obertura del Cementiri

  • El Cementiri romandrà obert del dia 22 d'octubre al 2 de novembre en horari de 9 a 19 hores ininterrompudament.
  • Els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre, s'obrirà la porta d'accés des del Camí del Llorito (davant del pàrquing dissuasiu) per tal de facilitar l'accés del públic. 

Segells de reconeixement d’administració oberta