Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Els aparcaments municipals de Tarragona renoven la seva imatge

Els aparcaments municipals de Tarragona renoven la seva imatge

Els aparcaments municipals de Tarragona renoven la seva imatge

Aquest canvi coincideix amb l'aplicació de noves tarifes
Els aparcaments municipals de Tarragona renoven la seva imatge Foto: Mauri - Fotografia de la roda de premsa
01/09/2016

Els vuit aparcaments gestionats per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona estrenen nova imatge corporativa per millorar el seu coneixement entre la ciutadania. La nova imatge ha estat presentada aquest dijous pel conseller d'Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero.

Aquesta setmana començarà la incorporació d'una nova cartelleria i diferents elements gràfics a les entrades dels estacionaments. L'objectiu d'aquest canvi és reforçar el coneixement de la ciutadania de la gestió conjunta d'aquests vuit aparcaments, que comparteixen unes mateixes tarifes.

El conseller Alejandro Fernández ha declarat: "Apostem per una política d'aparcament al costat de l'activitat econòmica i, en aquesta línia, pròximament iniciarem una campanya de comunicació als municipis del voltant perquè coneguin els aparcaments municipals de Tarragona, les tarifes d'aparcament i vinguin a la nostra ciutat".

Aquesta renovació de la imatge coincideix amb l'entrada en vigor de les noves tarifes, que inclouen una rebaixa del 56% per aparcar-hi tot el dia. Així, des d'aquest dijous aparcar més de 2 hores i mitja costarà 5,5 euros, en lloc dels 12,6 € que costava fins ara. La tarifa general per minut està fixada en 0,037 €, mentre que es manté la tarifa nocturna que permet estacionar als aparcaments municipals des de les 21 fins a les 6 h per 0,60 € / hora.

Aparcaments Municipals de Tarragona gestiona vuit aparcaments al centre de la ciutat, que ofereixen un total de 2.558 places: Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja.
 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta