Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Els vianants guanyen terreny al carrer Ixart

Els vianants guanyen terreny al carrer Ixart

Els vianants guanyen terreny al carrer Ixart

La confluència entre els carrers Ixart i Estanislau Figueras ha quedat convertida en una plaça, on s'ha instal·lat un paviment tou i bancs. El carrer ha quedat tallat al trànsit per uns pilons, excepte l'entrada a usuaris de l'aparcament de l'inici del carrer.
13/01/2016

L'Ajuntament de Tarragona ha enllestit recentment les obres de condicionament del solar resultant de l'enderroc d'un bloc d'habitatges a la confluència entre els carrers Ixart i Estanislau Figueras, al centre de la ciutat. Aquest espai ha quedat convertit en una plaça que permet millorar la connexió entre tots dos carrers, així com millorar també la visibilitat del carrer Estanislau Figueres.

A la vegada esdevé una nova illa de vianants que se suma als més de 27mil m² amb que compta la ciutat en total. Els principals són: Pla de la Seu, plaça del Fòrum, plaça del Rei i carrer de Sta. Anna, Plaça de la Font, illa de vianants El Centre (Pl.Verdaguer, St. Agustí, August i Comte de Rius), c. de Méndez Núñez i entorn dek Mercat, plaça de Sant Fructuós i plaça de la Constitució.

L'enderroc del bloc d'habitatges, un cop deshabitat, era una de les accions previstes en el nou pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Tarragona ja que la finca incomplia la normativa urbanística donat què estava fora de l'alineació marcada per a la zona.

Les obres d'enderroc es van adjudicar el mes de febrer passat a l'empresa Constecnia i finançada a través del pla d'acció municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Per tal de condicionar el nou espai, s'ha instal·lat un paviment tou i bancs. El carrer també ha quedat tallat al trànsit per uns pilons, excepte l'entrada a usuaris de l'aparcament de l'inici del carrer, a la cantonada amb August.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta