Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 L'EMT i el Club dels Tarraconins animen a renovar les targetes de transport per evitar cues al setembre

L'EMT i el Club dels Tarraconins animen a renovar les targetes de transport per evitar cues al setembre

L'EMT i el Club dels Tarraconins animen a renovar les targetes de transport per evitar cues al setembre

Encara que les targetes no començaran a funcionar fins a l'1 de setembre s'insta als usuaris a fer l'alta o renovació el més aviat possible
08/08/2016


Des del passat mes de juliol es poden realitzar els tràmits per donar d'alta o renovar les targetes de transport del Club dels Tarraconins i la TTE Millorada. Encara que no entraran en funcionament fins a l'1 de setembre, l'EMT vol aconseguir disminuir les cues que es formen una vegada entren en vigor.

Totes dues ofereixen als infants de 0 a 16 anys la possibilitat de viatjar de forma gratuïta i sense limitacions durant el curs escolar.

La targeta del Club dels Tarraconins amb transport integrat la poden demanar aquells infants que siguin socis del Club o nous usuaris. Tots ells gaudiran dels avantatges de ser-ne soci, com per exemple, descomptes a Ocine, Port Aventura, Aquopolis i Teatres de Tarragona.

Els alumnes que poden demanar la targeta del Club dels Tarraconins o la TTE Millorada són estudiants fins a 4t d'ESO empadronats i escolaritzats a Tarragona. El cost d'ambdues targetes és de 10 € anuals. Per sol·licitar-les cal dirigir-se a qualsevol OMAC amb el DNI del representant legal de l'infant, el certificat escolar i una fotografia de l'infant.

Segells de reconeixement d’administració oberta