Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Les noves tarifes de l'EMT entren en vigor el proper dilluns, 1 de febrer

Les noves tarifes de l'EMT entren en vigor el proper dilluns, 1 de febrer

Les noves tarifes de l'EMT entren en vigor el proper dilluns, 1 de febrer

Els usuaris disposen de dos mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa
28/01/2016

 

El proper dilluns, dia 1 de febrer, entren en vigor les noves tarifes de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona, amb un increment del 2,6% a la tarifa del bitllet. Aquesta revisió, però, no afectarà el preu dels abonaments més utilitzats, que engloba el 54% dels usuaris de l’EMT, ni tampoc les condicions de bitllet gratuït.

L’augment de la tarifa es tradueix en una pujada de 2 cèntims per viatge, de mitjana. El bitllet senzill passarà d'1,45 a 1,50€, però la T Tarraco passarà de 41 a 41,50 € i la T Jove no variarà, seguint els criteris de suport al bitllet social de l’EMT.

Els usuaris disposen, a partir del dilluns, de dos mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa. L’1 d’abril, doncs, ja no seran vàlids els abonaments i targetes adquirits amb el preu anterior.

Per evitar els inconvenients d’esgotament de títols abans de la seva caducitat, EMT recomana l’ús de la targeta T-Avança que permet pagar a final de mes i que sempre aplica el millor preu en funció del nombre de viatges que es facin.

Aquesta targeta té un preu de 3,50 euros, que no cal renovar fins que no es faci malbé, i es pot sol·licitar per Internet al web de l'EMT

Cal recordar que la revisió de les tarifes ve obligada pel Pla d’Ajust iniciat l’any 2012 i l’augment de l’IPC, després de mantenir les mateixes tarifes els darrers dos anys.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta