Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Tarragona acull una exposició dedicada als vehicles elèctrics, híbrids i alternatius en el marc del 5è BioEconomic

Tarragona acull una exposició dedicada als vehicles elèctrics, híbrids i alternatius en el marc del 5è BioEconomic

Tarragona acull una exposició dedicada als vehicles elèctrics, híbrids i alternatius en el marc del 5è BioEconomic

L'acte l'organitza la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, el Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT), l'Ajuntament de Tarragona i BioEconomic
Tarragona acull una exposició dedicada als vehicles elèctrics, híbrids i alternatius en el marc del 5è BioEconomic Cartell del 5è BioEconòmic
03/05/2016


Els propers 6 i 7 de maig se celebrarà a Tarragona la 5a edició de la Conferència & Exposició BioEconomic, que tracta temes relacionats amb la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica. Serà a la Cambra de Comerç de Tarragona de 9 a 14 h el divendres, i el dissabte, de 10 a 19 h a la zona d'exposició i proves de la Rambla Nova.

Durant la primera jornada es tractaran temes relacionats amb la ciutat Smart i l'urbanisme, com el paper de la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica en entorns urbans, així com a instrument de mobilitat per a ciutats, transport de persones i mercaderies, sota criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

A l'acte d'inauguració de divendres hi seran presents Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, la regidora de Mobilitat de l'Ajuntament, Begoña Floría, així com Sebastià Parera, mànager de BioEconomic.

Durant el dia s'hi duran a terme 3 sessions amb 13 ponents que tractaran temàtiques diverses. El primer bloc parlarà sobre els nous models de Logística Urbana Sostenible i el segon, sobre estalvi de despeses i beneficis territorials associats a la mobilitat intel·ligent. La tercera sessió tractarà sobre la situació actual i les tendències de mobilitat intel·ligent en l'entorn de les ciutats.

L'endemà dissabte, la Rambla Nova, al tram Font del Centenari – Despullats, acollirà l'ExpoVEHiA, vinculada al BioEconomic, on es mostraran tot tipus de vehicles elèctrics, híbrids i alternatius amb més de 30 expositors, proves ciutadanes de vehicles i activitats diverses.

Curs de Seguretat Viària en Moto de l'Institut Català de Trànsit al Campus Catalunya de la URV

Paral·lelament al 5è BioEconomic, el Campus Catalunya de la URV acollirà el divendres 6, de 9 h a 13 h, el Curs de Millora de Seguretat Viària en Moto, impartit per l'Institut Català de Trànsit. L'activitat va dirigida als estudiants de la Universitat, i s'engloba en el marc de les Conferències i Exposicions VEHiA.

La sessió es desenvoluparà a través d'una sessió teòrica i d'uns exercicis pràctics amb vehicles reals on s'entrenaran, per exemple, els eslàloms amb cons, els canvis de sentit en carrils serpentejants amb girs de 180°, la frenada, l'equilibri, etc.

Podreu trobar el programa de les conferències clicant aquí

Segells de reconeixement d’administració oberta