Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2016 Tarragona, punt de referència internacional pel sector de l'aparcament i la mobilitat sostenible

Tarragona, punt de referència internacional pel sector de l'aparcament i la mobilitat sostenible

Tarragona, punt de referència internacional pel sector de l'aparcament i la mobilitat sostenible

La ciutat acollirà del 9 a l'11 de novembre el 6è Congrés Ibèric d'Aparcament i Mobilitat Urbana
17/10/2016


Tarragona es convertirà, entre els dies 9 i 11 de novembre d'enguany, en la trobada més destacada del sector dels aparcaments, la mobilitat i l'ordenament urbà, acollint una nova edició del Congrés Ibèric d'Aparcament i Mobilitat Urbana. Al llarg de cinc edicions -Porto 2006, Saragossa 2008, Albufeira 2010, Santiago 2012 i Lisboa 2014-, aquest congrés s'ha consolidat com un dels referents internacionals en l'àmbit de l'aparcament i en l'evolució i modernització de les ciutats.

El Palau de Congressos de Tarragona rebrà més de 200 congressistes, una quarantena de ponents i tindrà una exposició amb els principals proveïdors i empreses relacionades amb el sector.

El Congrés Ibèric és una trobada multidisciplinària inseparable del món de la mobilitat. Una cita bianual de referència per a totes les ciutats on siguin una prioritat l'ordenament del trànsit, la qualitat de les infraestructures urbanes, la preocupació pel benestar social i la sostenibilitat.

Al llarg d'una dècada el Congrés Ibèric ha aportat les últimes novetats del sector de l'aparcament i la modernització de les ciutats. Ha ofert tot tipus de solucions dirigides a diferents col·lectius relacionats amb la mobilitat: polítics, tècnics de l'administració, directius d'empreses privades, responsables del desenvolupament de zones comercials i d'oci, companyies energètiques, empreses del sector de l'automòbil i empreses relacionades amb qualsevol aspecte de la mobilitat i en definitiva als ciutadans.

Tota la informació del Congrés es pot consultar a la seva web:

www.congresoibericoaparcamientos.com
 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta