Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 Aparcaments TGN sorteja vuit abonaments anuals gratuïts

Aparcaments TGN sorteja vuit abonaments anuals gratuïts

Aparcaments TGN sorteja vuit abonaments anuals gratuïts

La nova campanya publicitària pretén que l'usuari es familiaritzi amb la imatge d'Aparcaments TGN i distingeixi els aparcaments gestionats per l'empresa municipal dels de gestió privada.
Aparcaments TGN sorteja vuit abonaments anuals gratuïts Foto: Mauri
10/04/2017

"Aparcar a la ciutat mai ha estat tan senzill. Per la cara, per la patilla o fins i tot pel morro..." Amb aquest eslògan comença la campanya publicitària amb la qual Aparcaments TGN convida el públic a participar en el sorteig d'un dels 8 abonaments anuals gratuïts per a qualsevol dels aparcaments administrats per l'empresa municipal. La campanya s'ha presentat aquest dilluns en roda de premsa, en presència del president d'Aparcaments TGN, Josep Acero, i el gerent de l'empresa, Sergio Arts.

L'objectiu de la campanya, segons Acero, és "aconseguir que la gent s'habituï a la imatge i identifiqui perfectament els aparcaments que són d'aquesta empresa municipal dels que són privats".

Coincidint amb l'aplicació de les noves tarifes, al setembre del 2016 es va estrenar la nova imatge corporativa de l'empresa municipal amb el propòsit que els usuaris reconeguin ràpidament els pàrquings d'Aparcaments TGN, que comparteixen unes mateixes tarifes.

L'agència creativa que firma la campanya, també autora de la imatge corporativa de l'empresa, ha estat Pier Comunica i la previsió és que s'utilitzin suports exteriors per reiterar la imatge d'Aparcaments TGN i donar a conèixer com es pot participar en aquest sorteig. Tota la informació es pot trobar a:

http://www.amttgn.cat/aparcagratis/aparcaperlacara/

http://www.amttgn.cat/aparcagratis/aparcaperlapatilla/

Cal recordar que aparcar tot el dia als pàrquings d'Aparcaments TGN costa 5,50 € i té una tarifa nocturna, des de les 21 fins a les 6 h, a 0,60 € / hora.

Segells de reconeixement d’administració oberta