Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 El pagament de l'aparcament regulat per telèfon mòbil supera per primer cop al de la targeta de crèdit

El pagament de l'aparcament regulat per telèfon mòbil supera per primer cop al de la targeta de crèdit

El pagament de l'aparcament regulat per telèfon mòbil supera per primer cop al de la targeta de crèdit

Els usuaris valoren la comoditat de gestionar l'aparcament a distància
07/11/2017


La recaptació per l'aplicació (app) de pagament de l'aparcament pel mòbil ha superat per primera vegada a la de la targeta de crèdit, segons dades facilitades per Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT). Això representa que aquest passat mes d'octubre, un 20% dels usuaris han utilitzat aquest sistema de pagament de la zona regulada de forma habitual.

Dos anys després de l'entrada en funcionament de les apps que faciliten la gestió i el pagament a través del telèfon mòbil intel·ligent, les transaccions per aquest sistema superen les de la targeta de crèdit, que està sobre el 18%, mentre que el pagament en efectiu ara és del 60%.

Són diverses les empreses que ofereixen aquesta app, generalment, de forma gratuïta, com una eina que proporciona a l'usuari la possibilitat de gestionar el seu aparcament des del seu smartphone sense necessitat d'anar al parquímetre i treure un tiquet o la d'anul·lar denúncies per temps excedit. Es tracta igualment d'un instrument molt vàlid per a autònoms i empreses, ja que ofereix la possibilitat de sol·licitar un document mensual de facturació de l'usuari.

L'any 2016 es va posar en marxa aquesta modalitat de pagament com a part important del programa de millores tecnològiques escomeses per Aparcaments Municipals de Tarragona i destinades a oferir un servei més fàcil, eficient i còmode per als usuaris, tant esporàdics com diaris, abonats i residents.

Segells de reconeixement d’administració oberta