Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 El reglament del servei de transport de l'autobús urbà entra en vigor després de ser aprovat pel Ple Municipal

El reglament del servei de transport de l'autobús urbà entra en vigor després de ser aprovat pel Ple Municipal

El reglament del servei de transport de l'autobús urbà entra en vigor després de ser aprovat pel Ple Municipal

Reglament que vetlla per les sancions a les infraccions, criteris de convivència, i la universalitat del servei
20/02/2017

El Ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat avui el Reglament del Servei de Transport de l’Autobús Urbà, una normativa que determina les condicions generals d’utilització pels usuaris o usuàries dels serveis de transport públic col·lectiu de viatgers de superfície que discorren íntegrament a l’àmbit del terme municipal de Tarragona. Aquest reglament regula, entre d’altres aspectes, sancions a les infraccions, criteris de convivència i la universalitat del servei.

La importància d’aquest reglament radica tant en la definició dels drets i deures dels viatgers i de l’empresa, així com en la millora de les condicions i la qualitat del servei.

El document va registrar una sola al·legació en el període d’exposició pública, relativa a la inclusió en el reglament dels drets i deures laborals dels conductors, que va ser desestimada en considerar-se que ja estan contemplats en els contractes de treball i en els convenis col·lectius o, en tot cas, haurien de ser objecte de reglaments interns.

L’aprovació del Reglament es produeix cinc mesos després que l’EMT presentés la seva proposta davant del Consell de la Mobilitat, que va debatre i fer aportacions al seu contingut als mesos de setembre i octubre de 2016.

Aquest organisme de participació és una plataforma de trobada i un instrument que estableix relació entre l’administració municipal, les empreses, les entitats i la ciutadania de Tarragona, en el debat i la presa de decisions en matèria de mobilitat.

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta