Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 L’EMT torna a instal·lar els desfibril·ladors amb més mesures de seguretat per evitar el vandalisme

L’EMT torna a instal·lar els desfibril·ladors amb més mesures de seguretat per evitar el vandalisme

L’EMT torna a instal·lar els desfibril·ladors amb més mesures de seguretat per evitar el vandalisme

Fins ara han estat objecte d'actes vandàlics.
20/02/2017

Els espais cardioprotegits amb desfibril·lador tant de l’estació d’Autobusos de Tarragona com de la parada de l’autobús urbà del carrer Colom tornen a estar operatius i amb més mesures de seguretat per evitar els actes vandàlics i el seu robatori.

Es tracta de la segona vegada que s’instal·la a l’estació d’autobusos i la tercera vegada a Colom, després que els aparells, vitals per socórrer una persona que pateixi un infart, hagin estat objecte d’atacs a cops de peu, de martell i sostracció.

Les noves instal·lacions disposen ara d’un nou moble més robust, així com s’ha dotat el desfibril·lador d’un sistema de localització en cas de robatori. Igualment, en el moment en què es retira l’aparell del moble que el protegeix s’activa una trucada automàtica al 112 i, per últim, disposen de càmeres de videovigilància.

Aquestes noves mesures tenen per objectiu minimitzar els actes de vandalisme i evitar les destrosses a l’aparell, que té un valor aproximat de 1.500 euros.

Segells de reconeixement d’administració oberta