Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 L'aparcament Saavedra estrena ascensor fins a Via de l'Imperi millorant l'accessibilitat

L'aparcament Saavedra estrena ascensor fins a Via de l'Imperi millorant l'accessibilitat

L'aparcament Saavedra estrena ascensor fins a Via de l'Imperi millorant l'accessibilitat

El nou ascensor trenca amb les barreres arquitectòniques
27/06/2017


Tarragona té vocació de ciutat accessible i un compromís amb l'accessibilitat universal. Una mostra és el nou ascensor que estrena l'Aparcament Saavedra fins a peu de carrer de la Via de l’Imperi seguint avançant en l’objectiu d’eliminar barreres arquitectòniques ja que es tracta d’una millora substancial en l’accessibilitat al pàrquing.


No només s’ha fet arribar l’ascensor fins a peu de carrer, sinó que s’ha fet tota una reforma interior per garantir aquesta accessibilitat universal. A totes les plantes s’ha construït una rampa per accedir al vestíbul de l’ascensor, eliminant l’esglaó que hi havia.


Igualment, s’han reformat les portes d’accés al vestíbul de l’ascensor a totes les plantes, fent-les més amples per permetre l’accés còmode a cadires de rodes. En definitiva, es tracta d’una acció més amb l’objectiu del qual és fomentar la participació social, la no discriminació i la vida independent.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta