Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 Nota informativa: dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Nota informativa: dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Nota informativa: dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

30/10/2017


La Guàrdia Urbana habilita aquests dies un dispositiu especial al voltant del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants.


Estacionament

En el vial del túnel que creua per sota de l'autovia de circumval·lació A-7, en concret entre el carrer les Arcades i la rotonda d'accés a l'aparcament dissuasiu, es permetran 4 línies d'estacionament per a les visites al cementiri. D'altra banda, cal recordar que l'esplanada d'estacionament de davant del cementiri es troba aquests dies majoritàriament ocupada per les parades de venda de flors i que només quedarà reservada per a taxis i estacionament de vehicles de persones amb discapacitat.


Trànsit

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no canvien respecte a l'ordenació habitual.


Transport públic

L'Ajuntament de Tarragona recomana l'accés al cementiri a peu o amb transport públic. Per aquest motiu l'Empresa Municipal de Transports doblarà dimecres 1 de novembre el servei habitual de la Línia 6, des de Pere Martell cap al cementiri i, en sentit contrari, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco. Es recorda que la parada més propera al cementiri és Aqüeducte.

 

Horari del cementiri

De 9 a 19 hores fins al 2 de novembre. No tanquen al migdia.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta