Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 Tall de trànsit al carrer Violant d'Hongria

Tall de trànsit al carrer Violant d'Hongria

Tall de trànsit al carrer Violant d'Hongria

Afectació al trànsit al barri de Sant Pere i Sant Pau per la canalització d'aigües pluvials a l'illa de contenidors soterrats.
22/02/2017

Les obres de la canalització d'aigües pluvials a l'illa de contenidors soterrats del carrer Violant d'Hongria provocaran aquesta setmana una afectació al trànsit de vehicles en aquest carrer del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Concretament, dimecres des de les 8 fins a les 20 h i dijous des de les 8 h fins a mig matí, els vehicles no podran circular pel carrer Violant d'Hongria, entre els carrers Blanca d'Anjou i Miquel Servet.

El tall també afectarà els recorreguts de les línies 6 i 54 d'autobús de l'Empresa Municipal de Transports, ja que comportarà l'anul·lació de les parades Mas de les Flors i Violant d'Hongria (direcció centre). Es recorda als usuaris que les parades alternatives més properes són Coop. Tàrraco i Sant Pere i Sant Pau.

El conjunt de les obres, que van començar a finals de gener i tenen una durada prevista de quatre mesos, tenen com a objectiu canalitzar adequadament les aigües provinents de la pluja de manera que no entrin a l'interior de les illes de contenidors soterrats.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta