Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 Tall de trànsit al Vial de Bryant del 16 al 22 d'octubre per obres de la Passera Port-Ciutat

Tall de trànsit al Vial de Bryant del 16 al 22 d'octubre per obres de la Passera Port-Ciutat

Tall de trànsit al Vial de Bryant del 16 al 22 d'octubre per obres de la Passera Port-Ciutat

En aquesta 2a fase d'obres quedarà totalment tallada la circulació en aquesta via durant una setmana
16/10/2017

La col·locació del tram 5 de la Passarel·la Port-Ciutat comportarà tallar el trànsit al Vial de Bryant durant tota la setmana del 16 al 22 d’octubre. El passat dimarts es va iniciar el subministrament, muntatge, assemblatge de peces i col·locació del tram 5 de la passarel·la, corresponent a la “Y” truncada de l’estructura metàl·lica sobre les vies del ferrocarril. Aquest nou tram correspon a l’inici de la rampa 1 des del costat ciutat-Estació.

El tall de trànsit del Vial de Bryant comprèn entre la rotonda immediata a l’obra, situada just abans de començar el vial, i la rotonda de Via Augusta (Hotel Imperial Tarraco). Hi haurà accés restringit al Bingo des de les 9 h de dilluns dia 16 fins a les 6 h del diumenge dia 22.

La futura passarel·la connectarà el centre de la ciutat amb el passeig marítim i la zona del Port de Tarragona. Comptarà amb 300 metres de longitud, salvarà una altura de 17 metres i permetrà fer el recorregut en vuit minuts, aproximadament.

Aquest tall de circulació també afecta la línia 21 de l'autobús municipal. Aquí podeu consultar el recorregut alternatiu.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç del Port de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta