Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2017 Tarragona, a la Plataforma LIVE per fomentar la mobilitat elèctrica

Tarragona, a la Plataforma LIVE per fomentar la mobilitat elèctrica

Tarragona, a la Plataforma LIVE per fomentar la mobilitat elèctrica

L'objectiu és accelerar el desenvolupament de la mobilitat elèctrica.
17/03/2017

La Plataforma LIVE redactarà els plans de mobilitat elèctrica per a 5 municipis catalans: Girona, Lleida, Terrassa, Sabadell i Tarragona, que ha format part avui de la presentació a l'Ajuntament de Barcelona.

L'estratègia de desenvolupament dels Programes Municipals de Mobilitat Elèctrica, que inclou aquests cinc plans pilot i un pla marc de comunicació dissenyat per accelerar el desenvolupament de la mobilitat elèctrica denominat #electriciutat, es durà a terme amb la col·laboració de Nissan, l'única empresa que fabrica vehicles elèctrics a Barcelona per a tot el mercat global.

Els eixos del projecte seran: incentivar la demanda de vehicles elèctrics a Catalunya, desenvolupar la infraestructura per ajudar a la seva implementació, sensibilitzar a la ciutadania amb campanyes de comunicació basades en els avantatges de la mobilitat sostenible i potenciar el desenvolupament econòmic del sector.

En l'acte han intervingut també els representants dels cinc ajuntaments que desenvoluparan un pla municipal de mobilitat elèctrica en les seves localitats. Els consistoris d'aquests municipis s'han compromès a facilitar la informació i col·laboració necessària per fer el diagnòstic per a la posterior elaboració del pla de mobilitat i de comunicació.

Segells de reconeixement d’administració oberta