Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Avui s'ha posat en funcionament el nou aparcament dissuasiu del passeig de la Independència

Avui s'ha posat en funcionament el nou aparcament dissuasiu del passeig de la Independència

Avui s'ha posat en funcionament el nou aparcament dissuasiu del passeig de la Independència

Disposa de 62 places
Avui s'ha posat en funcionament el nou aparcament dissuasiu del passeig de la Independència Els consellers José Luis Martín i Josep Acero en la visita al nou aparcament dissuasiu. Foto: Mauri.
24/01/2018


L'Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa avui un nou aparcament dissuasiu amb 62 places, ubicat al passeig Independència, davant de la porta principal de la Tabacalera.

La tarifa de l'aparcament serà de Zona Taronja, 1 euro al dia, i l'horari de regulació és de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 i de 16 a 20 hores.
El cost econòmic de l'adequació del solar ha estat de 55.000 euros.

El conseller de Mobilitat i president de l'Empresa Municipal d'Aparcaments, Josep Acero, ha explicat que aquestes 62 noves places se sumen als espais dissuasius ja existents amb la mateixa tarifa Taronja (1 € al dia i 0,40 € per als residents del sector) com són: el Passeig Torroja amb 53 places, el de Joan XXIII amb 95, el del barri dels Músics amb 454, la Part Baixa amb 194 i el carrer Enric d'Ossó amb 92 places.

A més, cal afegir-hi els espais dissuasius gratuïts d'aparcament del Cementiri amb 120 places i el de Sant Pere i Sant Pau amb 154.

D'aquesta manera a Tarragona es podrà aparcar amb la tarifa d'1 € diari de dilluns a divendres a 950 places i de manera gratuïta a 274 places.

El conseller Josep Acero també ha assenyalat que "la política de l'Ajuntament és ampliar el nombre d'aparcaments per facilitar-ho a les persones que van a treballar o a les botigues de l'entorn". Així, ha avançat que s'habilitaran dos solars per aparcar, un a l'antiga carretera de Constantí, entre la nacional 340 i la rotonda de la plaça d'Europa, que tindrà més de 200 places i, un altre, al costat de l'antic solar de Manuel de Falla. També està previst triplicar el nombre de places que hi ha actualment a l'aparcament del Cementiri.

Segells de reconeixement d’administració oberta