Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Comencen els treballs previs d'adequació de l'aparcament dissuasiu de la Nacional 340

Comencen els treballs previs d'adequació de l'aparcament dissuasiu de la Nacional 340

Comencen els treballs previs d'adequació de l'aparcament dissuasiu de la Nacional 340

Comencen els treballs previs d'adequació de l'aparcament dissuasiu de la Nacional 340 Imatge d'un nou aparcament dissuasiu, al pg. de la Independència. Foto: Twitter de l'Ajuntament
Durant aquesta setmana i els propers dies, es tancarà provisionalment l'espai
10/10/2018

 

Aquesta setmana han començat els treballs previs d'adequació de l'aparcament dissuasiu de la Nacional 340, just al costat del riu Francolí.

Durant aquesta setmana i els propers dies, es tancarà provisionalment l'espai, de manera que els vehicles que aquest temps hi estacionen irregularment ja no podran continuar fent-ho.

El futur aparcament comptarà amb prop de 300 places. Al costat de l'entrada s'hi instal·larà un semàfor per facilitar el creuament de la Nacional 340 per als vianants, i també una parada de bus, que permetrà enllaçar amb el centre de la ciutat.

La previsió és que l'aparcament pugui entrar en funcionament abans de finals d'any, primer en període de proves de manera gratuïta i al primer trimestre de l'any vinent com la resta d'aparcaments dissuasius de la ciutat, gestionats per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, amb tarifa d'un euro al dia.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat