Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 El despreniment d'una cornisa obliga a tallar el trànsit a la cantonada del carrer Rovira i Virgili amb la Rambla Nova

El despreniment d'una cornisa obliga a tallar el trànsit a la cantonada del carrer Rovira i Virgili amb la Rambla Nova

El despreniment d'una cornisa obliga a tallar el trànsit a la cantonada del carrer Rovira i Virgili amb la Rambla Nova

La zona continuarà acordonada fins que es consideri garantida la seguretat.
14/01/2018

Avui a les 12 del migdia s’ha produït el despreniment d’una cornisa de l’edifici 103 de la Rambla Nova (el conegut com a edifici Atlàntic), que ha provocat ferides lleus a dues persones que han estat ateses pels serveis sanitaris en el mateix lloc dels fets, sense necessitat de ser traslladades a un centre hospitalari. La cornisa ha caigut d’un 13è pis.

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Bombers han acudit immediatament al lloc dels fets i han tallat la circulació i acordonat la zona.

L'arquitecte municipal ha valorat la situació de l’edifici i no té danys estructurals, però sí que hi ha perill que es puguin produir més despreniments de la façana. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana ha informat que continuarà tallat el transit a vehicles i persones a tota la cantonada de l’edifici (Rovira i Virgili amb Rambla Nova), i que la zona seguirà acordonada fins a nou avís, quan es consideri garantida la seguretat. Mentrestant, els residents a l’edifici accediran als seus pisos per l’entrada del pàrquing.

Pel que fa als danys materials, s’ha trencat una vidriera de l’entitat bancaria que està ubicada als baixos de l’immoble i hi podria haver algun vehicle afectat, però està pendent de valoració per part dels propietaris.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha realitzat els treballs urgents de reparació i senyalització de la zona i els serveis de neteja de FCC han retirar les restes de la cornisa que han caigut a la via pública.

Segells de reconeixement d’administració oberta