Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Horaris del cementiri i canvis de trànsit i aparcaments per Tots Sants 2018

Horaris del cementiri i canvis de trànsit i aparcaments per Tots Sants 2018

Horaris del cementiri i canvis de trànsit i aparcaments per Tots Sants 2018

Horaris del cementiri i canvis de trànsit i aparcaments per Tots Sants 2018 Font: Tarragona Ràdio
El cementiri de Tarragona romandrà obert del 27 d'octubre al 2 de novembre de 9 h fins a les 18 h
26/10/2018

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, el cementiri de Tarragona romandrà obert del 27 d'octubre al 2 de novembre de 9 h fins a les 18 h.

Des del dia 25 d'octubre a l'esplanada davant del cementiri es troben les parades de venda de flors que restaran instal·lades fins al dia 4 de novembre.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els accessos al cementiri pel Camí del Cementiri, tram de la façana principal és de sentit únic cap a la l’Avinguda Rovira i Virgili –TP-2031. Pels vehicles que arribin per la carretera TP-2031 des de Sant Pere i Sant Pau l'accés està previst a través del carrer Frai Antoni Cardona i Grau, carrer Les Arcades i camí del Cementiri.

S'habilitaran dues zones d'aparcaments que es trobaran en el vial del túnel que creua per sota l'autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades i la rotonda de l'aparcament de dissuasió a més del pàrquing dissuasiu del cementiri. La zona de l'esplanada de davant del cementiri quedarà reservada per l'aparcament de taxis, discapacitats i càrrega i descàrrega de passatgers d'avançada edat o mobilitat reduïda.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat