Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 L'Empresa Municipal de Transports posa en marxa el servei de parada intermèdia al bus nocturn

L'Empresa Municipal de Transports posa en marxa el servei de parada intermèdia al bus nocturn

L'Empresa Municipal de Transports posa en marxa el servei de parada intermèdia al bus nocturn

La mesura començarà aquest divendres a les tres línies del TGNIT
L'Empresa Municipal de Transports posa en marxa el servei de parada intermèdia al bus nocturn Imatge d'arxiu
19/02/2018


A partir d'aquest divendres, l'Empresa Municipal de Transports posa en marxa el nou servei de parada intermèdia al bus nocturn. Es tracta d'una nova mesura destinada a les dones i que els permetrà baixar entre dues parades a les línies 71, 72 i 73 del TGNIT. D'aquesta manera, es facilita que les usuàries puguin baixar en punts més propers al seu destí dins de la ruta establerta.

La presidenta de l'EMT, Begoña Floria, ha explicat que "seguint amb la tasca de l'empresa d'oferir un servei de qualitat i cada cop més adaptat a les necessitats dels nostres usuaris, hem apostat per engegar aquest servei al TGNIT per dotar de més seguretat a les dones que viatgen amb el bus a la nit".

El TGNIT, servei nocturn d'autobús, consta de tres línies: L'N-71, que uneix la plaça Imperial Tàrraco amb els barris de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador; l'N-72, que enllaça el centre de la ciutat amb tots els barris de Ponent i l'N-73, que des de la plaça Imperial Tàrraco arriba fins a Boscos després de recórrer l'Arrabassada i els nuclis de Llevant. Durant tot l'any funciona les nits de divendres i dissabte i els festius assenyalats i a l'estiu també es presta el servei les nits del dijous.

Segells de reconeixement d’administració oberta