Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Mobilitat a l'entorn del Concurs de Castells

Mobilitat a l'entorn del Concurs de Castells

Mobilitat a l'entorn del Concurs de Castells

Dispositiu de la Guàrdia Urbana durant les jornades castelleres
04/10/2018

La Guàrdia Urbana prepara un ampli dispositiu per facilitar la mobilitat de les jornades principals del XXVII Concurs de Castells, que tindran lloc aquest dissabte a la tarda i diumenge al matí a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

A partir d'aquesta nit ja no podran aparcar vehicles al tram del carrer Jaume I adjacent a la plaça, ja que en aquell espai s'ubicaran les unitats mòbils de les televions que cobreixen en directe l'esdeveniment.

Els preparatius faran que demà divendres es mantingui el control de l'estacionament i, al matí, talls de circulació al carrer de Jaume I. Divendres a la nit començarà la retirada de vehicles del perímetre de la plaça, als carrers Mallorca, Eïvissa, Alguer i Vidal i Barraquer (en el tram de davant de la Tabacalera). Tant dissabte com diumenge els carrers esmentats es tancaran de forma progressiva segons les necessitats.

Paral·lelament, també es desplaçaran els contenidors dels carrers dels voltants de la TAP.

Els autocars de les colles participants estacionaran, tant dissabte com diumenge, a l'avinguda Vidal i Barraquer. Durant les dues jornades les colles accediran a plaça en cercavila des del Parc de la Tabacalera, el Parc de la Ciutat i la Rambla Nova (tram de la Font del Centenari).

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta