Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Nota informativa

Nota informativa

Nota informativa

Tall de trànsit a la cantonada de l'edifici Atlàntic
15/01/2018

Continua tallat el trànsit de vehicles i persones a tota la cantonada de l’edifici Atlàntic (Rovira i Virgili amb Rambla Nova), després del despreniment que es va produir ahir diumenge al migdia d’una part de la cornisa del 13è pis. Segons valoració de l’arquitecte municipal, l’edifici no té danys estructurals però sí que existeix el risc que es produeixin nous despreniments, per aquest motiu, la zona està acordonada i restringit completament el pas.

 

El conseller de Mobilitat i Domini Públic, Josep Acero,  ha manifestat que l’Ajuntament “ha requerit a la comunitat de propietaris que s’instal·li una malla a la façana de l’edifici i un certificat que garanteixi la seva seguretat”. L’Ajuntament ha donat de termini 48 hores perquè es resolgui la  problemàtica, però en cas que sigui necessari,  donada l’alçada de l’edifici,  es prorrogaria algun dia més.

 

Mentre es mantingui el tall de trànsit, es reforçarà la presència de la Guàrdia Urbana a les hores de màxima afluència, que coincideixen amb les entrades i sortides dels centres escolars. També es reforçarà la senyalització provisional per als vehicles.

 

Cal recordar que l’edifici data de l’any 1974.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat