Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2018 Instal·lats els primers panells d'informació a les parades d'autobús de l'EMT

Instal·lats els primers panells d'informació a les parades d'autobús de l'EMT

Instal·lats els primers panells d'informació a les parades d'autobús de l'EMT

Ofereixen informació sobre el temps que triga a arribar el bus a la parada i sobre les possibles incidències i avisos
03/08/2018

Aquesta setmana s'han instal·lat els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades.

Les cinc parades que disposaran dels punts d'informació visual són Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central-av. Roma (2 panells, un en cada sentit). Un cop es comprovi que funcionen correctament, se n'instal·laran quinze més.

Els panells informaran sobre el temps que triga a arribar l'autobús a la parada, sobre les incidències i avisos relacionats amb el servei de l'Empresa Municipal de Transports. Pel seu format poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla.

L'empresa que les instal·la és Clear Channel, d'acord a les contraprestacions i les millores aportades en el marc de la concessió que va obtenir en el concurs públic per a l'explotació publicitària de les i marquesines. A banda de la instal·lació d'aquests 20 panells informatius, l'empresa també instal·la dotze marquesines noves (dues cada any de concessió), fa la neteja i el manteniment de les marquesines, i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.

Segells de reconeixement d’administració oberta