Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 Dispositiu de mobilitat per facilitar l’accés al cementiri el dia de Tots Sants

Dispositiu de mobilitat per facilitar l’accés al cementiri el dia de Tots Sants

Dispositiu de mobilitat per facilitar l’accés al cementiri el dia de Tots Sants

El dia 1 es doblarà el servei dels autobusos municipals de la línia 6
30/10/2019

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha posat marxa un dispositiu especial per facilitar l’accés dels visitants al cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

L'aparcament per al conjunt de vehicles està previst, a banda del pàrquing dissuasiu situat al costat de la rotonda, en el vial del túnel que creua per sota de l'autovia de circumval·lació de l'autovia A-7, on es permetran dues línies d'estacionament per sentit.

L’esplanada d'aparcament del davant de la porta principal del cementiri queda reservada a les parades de venda de flors i com a zona d'estacionament per a les persones amb mobilitat reduïda, taxis i descàrrega de passatgers d'edat avançada o amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l'ordenació habitual.

El dispositiu de mobilitat estarà vigent fins diumenge, 3 de novembre.

 

Servei especial d’autobusos

Com ja és habitual, l'Ajuntament recomana la utilització del transport públic per desplaçar-se al cementiri.

El dia 1 de novembre, l'Empresa Municipal de Transports doblarà el servei de la línia 6 durant l’horari de visita al cementiri , des de la parada de Pere Martell a la de l’Aqüeducte, i de tornada, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco.

Els horaris es poden consultar a la web de l’EMT.

Podeu consultar el plànol de mobilitat clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta