Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 Dispositiu de trànsit de la 28a Mitja Marató

Dispositiu de trànsit de la 28a Mitja Marató

Dispositiu de trànsit de la 28a Mitja Marató

A partir de dissabte, 23 novembre
20/11/2019

La Guàrdia Urbana organitza un ampli dispositiu per facilitar el desenvolupament de la Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona, que aquest diumenge , 24 de novembre, viurà la 28a edició.

Des de les 20 hores de dissabte, dia 23, estarà prohibit l'estacionament al lateral de Vidal i Barraquer, al tram de l’avinguda de Ramón y Cajal. La via forma part del recorregut de la cursa de 10 km i es necessita l'ample total del carrer per al pas tant dels corredors com dels vehicles d'acompanyament.

L’endemà, diumenge, en tot el recorregut de les dues curses hi pot haver equips de senyalització que no afectaran el transit; únicament deixaran el material d'abalisament disposat per tal de començar a fer els talls a partir de les 9.45 h.

Com a excepció, a partir de les 7 h, a l’avinguda de Roma i a la carretera de València (N-340A), entre Campclar i la plaça de la Imperial Tàrraco, es farà un abalisament que deixarà un carril de circulació en sentit el centre de la ciutat. La resta de carrils quedaran pels corredors (tot i que inicialment no es tallarà el trànsit).

El recorregut afectarà les zones de Camp Clar i Torreforta, passarà per la carretera N-340 i pel Polígon Francolí fins a arribar al nucli urbà. Dins d'aquest, afectarà la zona del Serrallo, Moll de Llevant, Espigó, Passeig Marítim, Via Augusta, Rambla Vella, Rambla Nova fins al carrer Cristòfor Colom, Prat de la Riba, plaça Imperial Tàrraco, carrer de Pere Martell, avinguda de Ramón y Cajal, carrer de Vidal i Barraquer, avinguda de Roma fins a la rambla del President Lluís Companys, i carrer d'Enric d'Ossó.

A partir de les 9.45 h començarà el tall de tot el recorregut. Això sí, restaran oberts al trànsit els següents recorreguts alternatius:

— L'accés al centre de Tarragona des dels barris de Ponent estarà en tot moment accessible a través de la T-11 (carretera de Reus) i el Pont de Santa Tecla. La sortida de Tarragona també es farà per aquestes vies.

— A partir d’aproximadament les 10.15 h, restarà habilitat el carril d'entrada a Tarragona per la carretera de València i l’avinguda de Roma. Serà un únic carril de circulació amb velocitat limitada a 30 km/h. Es recomana encendre els llums d'encreuament.

— L'accés al centre des de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador inicialment no es veurà afectat i podrà realitzar-se per les vies habituals.

— L'accés al centre des de les urbanitzacions de Llevant restarà obert a través de la Via Augusta, on es farà un abalisament per tal de deixar un carril als vehicles que vulguin accedir a Tarragona. Tot i això, es recomana entrar a la ciutat pels accessos de l'A-7.

— L'accés al Serrallo per als veïns del barri serà a través del carrer Reial i de Pere Martell.

L'obertura de carrers es farà de manera gradual quan passin els darrers corredors. Es preveu que a les 13 h la circulació estigui completament restablerta.

Aquesta previsió es pot veure modificada en qualsevol moment per algun canvi circumstancial i puntual derivat de les necessitats. La Guàrdia Urbana recomana al conjunt de la ciutadania que estigui pendent de la senyalització ubicada a cada moment als diferents carrers de la ciutat. 

Podeu conèixer el recorregut de la Mitja Marató clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta