Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 Diumenge, afectacions a la mobilitat amb motiu dels Tres Tombs

Diumenge, afectacions a la mobilitat amb motiu dels Tres Tombs

Diumenge, afectacions a la mobilitat amb motiu dels Tres Tombs

La celebració aquest diumenge, 17 de març, dels tradicionals Tres Tombs comportarà restriccions d’estacionament i de circulació en els carrers del recorregut
14/03/2019

Per tal de garantir que no hi hagi vehicles estacionats als carrers per on passaran els cavalls i carruatges, hi restarà prohibit l'estacionament des de les 20 h del dissabte 16 de març fins a les 16 h del dia 17. Els vehicles que no hagin sigut retirats pels seus propietaris seran retirats durant la nit del dia 16 al 17 de març per la grua municipal.

L’avinguda de Vidal i Barraquer, en el tram comprès entre Manuel de Falla i Enric d’Ossó, estarà tancada al trànsit des de les 7 fins a les 16 h. A la resta del recorregut la circulació es tallarà i es reobrirà progressivament al llarg del matí, sempre tenint en compte el pas de la comitiva i la neteja dels carrers.

Es recorda que el recorregut d’aquesta edició dels Tres Tombs és el següent:

Vidal i Barraquer, Francesc Bastos, Ramón y Cajal, Rambla Nova (tres tombs a la Rambla, del Balcó fins a la cruïlla del monument als Herois de 1811) i tornada pel mateix recorregut: Ramón y Cajal, Francesc Bastos i Vidal i Barraquer.

Segells de reconeixement d’administració oberta