Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 L’EMT connecta Ponent i les platges amb una línia directa

L’EMT connecta Ponent i les platges amb una línia directa

L’EMT connecta Ponent i les platges amb una línia directa

Es posa en marxa la L16A de Bonavista a la platja Arrabassada
L’EMT connecta Ponent i les platges amb una línia directa La L16A és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu
22/08/2019

L’Empresa Municipal de Transports ha estrenat un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu.

El president de l’EMT, Jordi Fortuny, explica que “hem detectat aquesta mancança i teníem la demanda dels barris de poder arribar a les platges sense fer transbord” i ha afegit “l’hem posat en marxa tan aviat com ha estat possible reestructurar el servei, perquè creiem que és un millora important per tal de facilitar l’accés a les platges amb transport públic”. Fortuny ha assegurat: “per l’estiu que ve, l’objectiu és ampliar-ho a totes les línies dels barris, aquest any no ha estat possible a totes perquè la planificació ja estava tancada. Quan es dissenyin els nous horaris de l’estiu vinent es contemplarà”.

La nova línia identificada amb la lletra A inicia el servei a les 9 del matí i s’estén fins a les 8 del vespre, coincidint amb l’horari d’afluència a les platges i funciona tots els dies de la setmana fins a finalitzar el servei especial d’estiu.

Els diumenges al matí fins a les 15h, com a conseqüència del mercat de Bonavista, el servei finalitza a Campclar. A partir de les 15h, recupera el recorregut habitual fins a Bonavista.

Segells de reconeixement d’administració oberta