Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 L’EMT revalida la certificació de qualitat UNE-EN 13816 de transport públic i UNE-EN ISO 9001 de gestió

L’EMT revalida la certificació de qualitat UNE-EN 13816 de transport públic i UNE-EN ISO 9001 de gestió

L’EMT revalida la certificació de qualitat UNE-EN 13816 de transport públic i UNE-EN ISO 9001 de gestió

El segell de qualitat s’amplia a les 17 línies del servei
L’EMT revalida la certificació de qualitat UNE-EN 13816 de transport públic i UNE-EN ISO 9001 de gestió La presidenta de l’EMT, Begoña Floria, i el responsable de Desenvolupament de Negoci d’AENOR, Carlos Villarroya (foto: Mauri)
24/05/2019

L’Empresa Municipal de Transports Públics (EMT) de Tarragona ha renovat la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat segons la norma ISO 9001:2015, orientada a la satisfacció dels clients i a la gestió de processos, que té com a objectiu la millora contínua. 

Amb aquesta nova revisió, s’han potenciat encara més aspectes referents a la gestió eficient. A més, l’adopció d’aquesta millora contínua en la prestació del servei facilita la integració d’altres aspectes com els ambientals, els de seguretat i salut en el treball, els de responsabilitat social, etc.

També s’ha renovat la certificació segons la norma específica per al transport públic UNE-EN 13816 i s’ha ampliat a totes les línies de l’EMT, en total 17. Aquesta certificació proporciona directrius per assolir la qualitat en la prestació del servei amb la finalitat de satisfer les expectatives dels usuaris i usuàries. Així, les línies i àrees de l’EMT compleixen els estàndards de qualitat en aspectes com:

• Servei ofert

• Accessibilitat

• Informació

• Temps (freqüència/regularitat/puntualitat)

• Atenció al client

• Confort

• Seguretat

• Impacte mediambiental

Ambdues normatives convergeixen en l’objectiu de complir amb les exigències europees i demostrar el compromís amb la persona usuària mitjançant el seguiment i millora del servei ofert, incrementar la seva confiança i millorar la seva percepció respecte a aquest.

Segells de reconeixement d’administració oberta