Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 La Conselleria de Mobilitat instal·la un pas de vianants regulat amb semàfor al carrer Riu Fluvià

La Conselleria de Mobilitat instal·la un pas de vianants regulat amb semàfor al carrer Riu Fluvià

La Conselleria de Mobilitat instal·la un pas de vianants regulat amb semàfor al carrer Riu Fluvià

La durada dels treballs serà, aproximadament, de dues setmanes
27/02/2019


Aquest dimecres han començat els treballs de construcció d'un nou pas de vianants regulat mitjanant semàfors amb polsadors al carrer Riu Fluvià, molt a prop del Centre Cívic del barri de Torreforta.

La quantitat de vianants que creuen per aquest indret, tant en direcció al Centre Cívic com de tornada, l'excessiva distància respecte a la resta de passos de vianants existents al carrer, la velocitat detectada en els diferents estudis realitzats i l'amplada de la via han estat els motius que han propiciat que la Conselleria de Mobilitat s'hagi decantat per aquesta opció.

El conseller de Mobilitat, Josep Acero, ha explicat: "Amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat dels vianants, també s'ampliarà l'amplada de les voreres amb l'objectiu de reduir la longitud de l'encreuament de la calçada".

La durada dels treballs serà, aproximadament, de dues setmanes i es realitzaran de forma que la mobilitat quotidiana dels veïns de la zona no es vegi afectada. Pensant en les persones amb mobilitat reduïda els treballs incorporaran la senyalització amb paviment tàctil i, tenint en compte les necessitats de les persones invidents, s'instal·laran semàfors adaptats. El cost total de l'actuació serà de 34.000 euros.

Segells de reconeixement d’administració oberta