Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 L'aparcament dissuasiu de la Nacional 340 oferirà 220 places a partir de finals de març

L'aparcament dissuasiu de la Nacional 340 oferirà 220 places a partir de finals de març

L'aparcament dissuasiu de la Nacional 340 oferirà 220 places a partir de finals de març

Dues noves parades dels autobusos municipals permetran millorar la connexió amb el centre de la ciutat i els barris de Ponent
L'aparcament dissuasiu de la Nacional 340 oferirà 220 places a partir de finals de març Foto: Mauri
20/02/2019

L’aparcament dissuasiu de la Nacional 340 funcionarà a partir de finals del mes de març i oferirà 220 places. Aquesta setmana han començat les obres d’adequació de l’espai, que també preveuen la instal·lació de dues noves parades d’autobús.

El nou aparcament, molt proper a la riba de ponent del riu Francolí, tindrà accés a través de la Nacional 340 i de la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11. L’espai funcionarà com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia. Dissabte i diumenge l’aparcament serà gratuït.

El projecte de l’aparcament preveu, a més d’una millora de l’enllumenat de la zona, la instal·lació d’un pas de vianants i uns semàfors a l’entrada de l’equipament per la Nacional 340, per tal de facilitar la mobilitat i seguretat dels vianants. A més, coincidint amb l’obertura de l’aparcament, l’Empresa Municipal de Transports posarà en marxa en aquell mateix punt dues noves parades dels autobusos municipals, una en cada sentit, que permetran que els usuaris de l’equipament puguin arribar fàcilment amb transport públic al centre de la ciutat o a les zones de ponent. El cost total dels treballs d’arranjament de l’espai, que tenen una durada aproximada d’un mes, és de 83.447,01 €.

El president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha explicat: “L'habilitació d'aparcaments dissuasius que facilitin l'accés a la ciutat i en descongestionin la circulació pel centre és una prioritat. Aquest aparcament s'afegirà a l'inaugurat ara fa poc més d'un any al passeig de la Independència, que compta amb 62 places, i hi ha la voluntat aquest mateix any d'arranjar i ampliar l'aparcament del cementiri”.

Segells de reconeixement d’administració oberta