Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2019 S’incorporaran al servei de l’EMT vuit autobusos

S’incorporaran al servei de l’EMT vuit autobusos

S’incorporaran al servei de l’EMT vuit autobusos

El Consell d'Administració va aprovar l’adjudicació del contracte de subministrament dels nous vehicles a Evobus Ibérica
31/05/2019

Aquesta contractació forma part del procés de renovació de la flota que es va iniciar el 2017 amb l’aprovació de l’acord d’homologació dels vehicles, que definia les característiques dels autobusos, des del tipus de combustible a la llargada del vehicle, la seva capacitat, etc. Aquest pas era necessari per iniciar la progressiva renovació, que ja té tres nous busos articulats.

Així, amb l’aprovació feta ahir, Evobus Ibérica subministrarà a l’empresa municipal cinc autobusos d’entre 12 i 13 metres i tres d’entre 9 i 11 metres, tots equipats amb motor Euro 6D Eco, per un import total d’1.679.000 euros. Aquesta adjudicació suposa una rebaixa de 462.000 euros sobre el preu de licitació inicial, «la qual cosa és una molt bona notícia perquè ens permet guanyar capacitat inversora de cara a activar de manera immediata projectes importants com l’intercanviador de Battestini, que permetran reordenar les línies per donar cobertura més àmplia i amb millors freqüències. A més, els nous models que s’incorporaran tenen fins a vint vegades menor impacte en el medi ambient», ha informat la presidenta en funcions de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, Begoña Floria.

Segells de reconeixement d’administració oberta