Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 Diferents artèries de la ciutat veuran limitada la seva velocitat a 40 km/h

Diferents artèries de la ciutat veuran limitada la seva velocitat a 40 km/h

Diferents artèries de la ciutat veuran limitada la seva velocitat a 40 km/h

A la resta de vies, a partir de dilluns, es limitarà la velocitat a 30 km/h
10/09/2020

Avinguda Roma, Països Catalans, la carretera del Pont d’Armentera al seu pas per Sant Pere i Sant Pau, un tram de Via Augusta, avinguda Vidal i Barraquer, Tarradellas i Barranc de Comellar veuran limitada la seva velocitat a 40 kilòmetres hora a partir de dilluns. Aquesta mesura s’emmarca dins de la modificació de part de l'actual ordenança de convivència que regula la circulació de tot tipus de vehicles per la ciutat i que estableix una limitació de velocitat a 30 kilòmetres per hora en la majoria de carrers de la ciutat. Així mateix, els polígons industrials de Francolí i Riuclar mantenen la limitació actual, a 50Km/h. Aquesta nova regulació no afecta a les vies que no són competència municipal.

Finalment cal recordar que la nova ordenança estipula que les bicicletes i patinets elèctrics hauran de circular per la calçada i per carrils bici, si n’hi ha. No podran superar, però, els 25 km/h. Serà així en totes les vies excepte la plaça Imperial Tàrraco, ja que les bicis i patins no podran circular per la calçada mentre no estigui enllestit el carril bici, la qual cosa està prevista per abans d'acabar l'any.

Segells de reconeixement d’administració oberta