Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la manifestació per reclamar més seguretat a la indústria química

Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la manifestació per reclamar més seguretat a la indústria química

Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la manifestació per reclamar més seguretat a la indústria química

Els autobusos seran gratuïts de les 17.30 h fins al darrer servei de la nit
18/02/2020

Amb motiu de la manifestació unitària convocada per demà dimecres, 19 de febrer, a les 19 h, per reclamar més seguretat a les indústries químiques amb el lema “Volem seguretat, informació i cooperació”, arran de l’explosió a l’empresa IQOXE, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició dels ciutadans una sèrie de mesures per afavorir la mobilitat i minimitzar l’ús del vehicle privat.

D’una banda, totes les línies de la flota d’autobusos municipals seran gratuïtes a partir de les 17.30 h i fins a l’últim servei de la nit i es preveurà, en cas de necessitat, reforçar la flota amb més vehicles.

D’altra banda, els autocars procedents d’altres municipis podran deixar els manifestants a l’avinguda Marquès de Montoliu i aparcar a l’avinguda Catalunya, a l’altura del Camp de Mart, fins a finalitzar la manifestació, per tal de recollir-los.

La manifestació començarà a la plaça Imperial Tàrraco, a les 19 h, i recorrerà la Rambla Nova fins al carrer Sant Francesc, davant de la Delegació del Govern.

Segells de reconeixement d'administració oberta