Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable

Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable

Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable

Finalitzen les obres de millora per garantir-ne la seguretat i accessibilitat. La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la CN-240
Entra en funcionament la nova parada d'autobús del Pont del Diable Foto: EMT
30/07/2020

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha posat en funcionament la nova parada d’autobús del Pont del Diable. La parada està ara ubicada a tres metres de distància de la CN-240, a l’entrada del camí d’accés del Pont del Diable, i s’ha aprofitat la illeta ja existent d’ordenació dels carrils d’entrada i sortida a l’aqüeducte per obrir un vial exclusiu per als autobusos que hi fan parada.

A més de l’obertura del vial, s’ha pavimentat l’accés a la parada i la illeta, s’hi ha instal·lat una marquesina i s’ha definit un camí d’accés per a vianants adjacent a la calçada que porta a l’aparcament del Pont del Diable.

La totalitat de les obres s’ha realitzat en terrenys públics i ha comptat amb un pressupost de 25.000 euros.

“Amb la posada en funcionament de la nova parada donem resposta a una reivindicació ciutadana que ve d’anys. Hem millorat la seguretat i accessibilitat de la parada i l’hem dotat dels elements i mobiliari urbà necessari per tal de garantir la mobilitat de vehicles i persones a la zona”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Segells de reconeixement d’administració oberta