Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 Es recupera la zona reservada per a càrrega i descàrrega de la Rambla Vella

Es recupera la zona reservada per a càrrega i descàrrega de la Rambla Vella

Es recupera la zona reservada per a càrrega i descàrrega de la Rambla Vella

Es mantenen habilitats com a llocs d'estacionament les reserves de bus turístic de l'avinguda Catalunya i els espais davant dels col·legis Sant Pau i Lestonnac
Es recupera la zona reservada per a càrrega i descàrrega de la Rambla Vella Imatge de la plaça de la Font, amb l'Ajuntament al fons, durant aquests dies de confinament. Foto: Laia Díaz.
15/05/2020

A partir de dilluns 18 de maig es recupera la zona reservada per a càrrega i descàrrega de la Rambla Vella, del tram entre el Portalet i el carreró de Sant Fructuós. La Conselleria de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona l’havia habilitada per a ser utilitzada com a lloc d'estacionament de vehicles, ja que la situació feia no hagués d'estar reservada per altres usos. Actualment, amb l’obertura dels establiments inferiors a 400 metres, que són els que es poden trobar a l’entorn de la Rambla Vella i l’obertura dels establiments de restauració que disposen de terrassa, cal aquesta reserva per realitzar les operacions de càrrega i descàrrega.

Es mantenen habilitades per a ser utilitzades com a lloc d'estacionament de vehicles les següents zones:

  • El tram de l'avinguda de Catalunya tocant al Camp de Mart, que era reserva de bus turístic.
  • L'espai reservat pel bus escolar davant de la porta del col·legi Sant Pau i la reserva "Petó i adéu", al carrer Sant Pau lateral al col·legi Lestonnac.
Segells de reconeixement d'administració oberta