Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L’aparcament de la plaça Corsini tindrà un tarifatge de cap de setmana reduït a partir d’aquest divendres

L’aparcament de la plaça Corsini tindrà un tarifatge de cap de setmana reduït a partir d’aquest divendres

L’aparcament de la plaça Corsini tindrà un tarifatge de cap de setmana reduït a partir d’aquest divendres

S'ha acordat un preu de 0,5 € l'hora
13/02/2020

L’aparcament de la plaça Corsini, de titularitat de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA), aplicarà un tarifatge reduït de cap de setmana a partir d’aquest divendres, 14 de febrer. El Consell d’Administració de l’empresa, reunit el passat dilluns, va acordar aplicar una tarifa de 0,50 euros l’hora durant una franja que anirà dels divendres, a les 20 h, fins a les 8 h dels dilluns.

L’aparcament de la plaça Corsini té capacitat per a 324 vehicles i està obert les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

“Aquesta mesura pretén aportar una solució al problema d’aparcament que pateix la ciutat, especialment la zona del centre, i d’aquesta manera contribuir a la dinamització comercial de l’entorn del Mercat Central”, va assegurar el president d’Espimsa, Dídac Nadal, justificant la necessitat d’aplicar el nou tarifatge. 

Aquesta reducció s’afegeix a la bonificació que ofereix actualment l’aparcament situat a sota del Mercat Central, on es poden obtenir fins a dues hores d’aparcament gratuïtes realitzant compres a les diverses parades del mercat.

Segells de reconeixement d’administració oberta