Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L'AMT amplia el termini de renovació d'abonaments de zona verda de residents fins al 29 de gener

L'AMT amplia el termini de renovació d'abonaments de zona verda de residents fins al 29 de gener

L'AMT amplia el termini de renovació d'abonaments de zona verda de residents fins al 29 de gener

Així mateix, ha duplicat esforços en atenció a l’usuari via telèfon i correu electrònic
07/01/2021

Davant l’increment de la demanda experimentat durant la darrera setmana, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha ampliat el termini per renovar els abonaments trimestrals i anuals de les zones regulades per a residents (zona verda) fins al 29 de gener de 2021.

Aquest increment de la demanda va lligat al canvi d’any, la coincidència de dies festius i les limitacions d’aforament obligades a causa de la pandèmia. Tot plegat, ha tingut com a resultat la sobrecàrrega del servei de cita prèvia per a dur a terme la renovació.

“Aquest any la pandèmia ens afecta en tots els sentits. El fet de reduir l’aforament a l’interior de les oficines d’AMT ha tingut com a conseqüència una menor operativitat en aquest servei del que és habitual, per la qual cosa hem adoptat dues mesures principals: per una banda, ampliem el termini de renovació fins a finals del mes de gener, i, per l’altra, hem duplicat esforços en l’atenció telefònica i via correu electrònic per gestionar l’atenció a l’usuari”, explica el vicepresident d’AMT, Jordi Fortuny.

Cal recordar que, per tal de renovar l’abonament de zona de residents hi ha diferents vies:

  • Presencial: cal demanar cita prèvia per acudir a les oficines al telèfon 600 451 836. També es pot fer a través del correu electrònic aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat
  • A través de l’app Aparcar-e.

Actualment, es treballa per oferir el servei de reserva de cita prèvia en línia, per tal de facilitar-ne el procés de petició.

Segells de reconeixement d'administració oberta